Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων

Η G.A design & construction δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στους επαγγελματίες που επιθυμούν να ανακαινίσουν τον επαγγελματικό τους χώρο και σέβεται απόλυτα το χρονοδιάγραμμα και τον οικονομικό προϋπολογισμό, που έχει εξ’ αρχής, οριστεί. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων κάθε κατηγορίας και μεγέθους

Υποστηρίζουμε τους επαγγελματίες καθ’ όλη τη διάρκεια ανακαίνισης του επαγγελματικού τους χώρου και προτείνουμε ιδέες που θα βελτιώσουν τη λειτουργικότητα της καθημερινής ροής εργασιών και θα προσελκύσουν το επιθυμητό πελατολόγιο στο χώρο τους. Η τελική μας πρόταση παρουσιάζεται σε μακέτα ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του κτιριακού έργου πριν την τελική του παράδοση. Στόχος μας είναι η διάρκεια της ανακαίνισης να είναι, όσο το δυνατόν, πιο σύντομη ώστε ο επαγγελματικός σας χώρος να παραμείνει εκτός λειτουργίας για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Κάθε ανακαίνιση ολοκληρώνεται εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί, με διαρκή επίβλεψη του υπεύθυνου έργου στο χώρο, για την επίτευξη άρτιου συντονισμού εργασιών και αυστηρής τήρησης του προϋπολογισμού.

Έχουμε στο δυναμικό μας μια σταθερή ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες (πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, σχεδιαστές, διακοσμητές), έμπειρους τεχνίτες καθώς και συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, πλακάδες, βαφείς κλπ.) και αναλαμβάνει να ανακαινίσει τον επαγγελματικό σας χώρο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης και τις δικές σας ιδιαίτερες ιδέες και επιθυμίες. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί άριστα τη μελέτη, τη σχεδίαση, την επίβλεψη και την κατασκευή λειτουργικών επαγγελματικών χώρων υψηλής αισθητικής.

Επικοινωνήστε μάζι μας για να συζητήσουμε τις ιδέες σας και να σχεδιάσουμε μαζί την ιδανική λύση για τον επαγγελματικό σας χώρο. Σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό της ανακαίνισης επαγγελματικού χώρου έχει το concept που θέλουμε να δημιουργήσουμε σε συνδυασμό με το πελατολόγιο που θέλουμε να προσεγγίσουμε. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται 25 και πλέον έτη στις κατασκευές και τις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων. Η εμπειρία που διαθέτουμε αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα κάθε έργου που αναλαμβάνουμε και η ομάδα των ειδικών μας φροντίζει να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.