Η Εταιρεία

Η εταιρεία ανακαινίσεων G.A design & construction δραστηριοποιείται στον χώρο της ανακαίνισης κατοικιών, διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων & ξενοδοχειακών μονάδων στην Σέρρες και την υπόλοιπη Ελλάδα. Αναλαμβάνεται η κατασκευή και ολική ή μερική ανακαίνιση ενός χώρου, συμπεριλαμβάνοντας:

  • Μελέτη & σχεδιασμός του project
  • Διαρκής επίβλεψη των εργασιών
  • Παροχή όλων των κατασκευαστικών υλικών από τον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας

Γιατί να επιλέξω G.A design & construction

Η πολυετής πείρα που διαθέτει η εταιρία στον χώρο της ανακαίνισης, την καθιστά Νο1 επιλογή. Το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μεθόδους που εφαρμόζονται, αποτελεί εγγύηση ακόμα και για τις πιο απαιτητικές ανάγκες ενός χώρου.

Σε συνεργασία με επώνυμα εργοστάσια όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με άριστης ποιότητας υλικά κατασκευής, εξασφαλίζοντας ένα ανθεκτικό κατασκευαστικό αποτέλεσμα.

Εκθεσιακός χώρος με επώνυμα υλικά

Στον εκθεσιακό χώρο μας διατίθενται υψηλής ποιότητας υλικά ανακαίνισης που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση. Με αυτό τον τρόπο, κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει άμεσα και εύκολα ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα, όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την ολοκλήρωση του έργου, βρίσκοντας ακριβώς αυτό που του ταιριάζει με τις ανάγκες του.

Status εταιρείας  

Κάθε ανακαίνιση – κατασκευή αποτελεί ένα ξεχωριστό project. Γι’ αυτό δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η συνεχής εξέλιξη σε τεχνογνωσία και διαθέσιμα μέσα, μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, παρά τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα σε ηλεκτρολογικές ή υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Δίνουμε 100% έμφαση στις απαιτήσεις σας, ώστε να βρίσκουμε ευέλικτες λύσεις και προτάσεις που καλύπτουν κάθε  πελάτη. Σκοπός μας είναι να κάνουμε ευχαριστημένους ανθρώπους.